6 saker du kan göra för fantastiskt resultat

  1. SOV 30 MINUTER LÄNGRE PER NATT - lägg dig tidigare och sikta på att sova 30 minuter tidigare. Du kan inte uppnå mycket genom att vara vaken i 30 minuter, men 30 minuter mer sömn varje dag kommer att göra STOR skillnad för dina resultat.
  2. GÖR MATLÅDOR - Planera dina måltider och avsätt tid en gång i veckan för att planera din mat, gör en köplista och laga mat. Hälsosamma måltider anpassad till dina mål innebär att du kommer ligga ett steg före och hålla dig till  planen. 
  3. GÅ 1000 FLER STEG OM DAGEN - Det är enklare att lägga till små förändringar än stora. 1000 extra steg om dagen kan du enkelt få ihop om du prioriterar bort sociala medier, tv eller sitta och prata i telefon. Gå i 15 minuter på lunchen eller efter middagen. Det bränner extra kalorier, hjälper matsmältningen och hjälper dig att sova bättre. 
  4. FINISHER PÅ TRÄNINGSPASSEN - Lägg till finisher efter ditt träningspass. Öka träningsintensiteten genom att lägga till en 5-10-minuters finisher 2-3 gånger i veckan.  
  5. SE ÖVER DITT KALORIINTAG - Se till att du verkligen får i dig dina kalorier så att du inte äter för mycket och absolut inte för lite.  
  6. MISSNÖJD MUSKELPROGRESS PÅ KROPPSDEL - Vill du se en snabbare förändring i en viss muskel på en kroppsdel så ska du träna denna oftare än en gång per vecka. Sikta 2-3 gånger i veckan som huvudlyft, sekundär, vid cardio eller som finisher.