Webbshop

Sommarformen 4 veckor

Skickas till din mailadress som en pdf fil efter swishbetalning till 123 437 17 79 Detta träningsupplägg är designat för att bygga muskler och tappa fett på 4 veckor. Ingående detaljerad plan med träningsupplägg och balanserade uträknade recept. Detta är för dig som har disciplinen att köra på egen hand utan coachning men vill ha en beprövad plan att följa. Detta ingår: - Styrketräningsprogram 4 ggr / vecka - Cardio/HIIT 2 ggr / vecka - Meny på ca 1500 kalorier/ dag  - 22 uträknade recept + 3 bonus recept på magra såser - Video på styrkeövningarna - Detaljerad information hur du ska tänka vid träning för bästa resultat. - Strategi på hur du behåller den nya vikten. 

199,00 kr 249,00 kr

Kom i Form 6 veckor

Skickas till din mailadress som en pdf fil efter swishbetalning till  123 437 17 79  Detta träningsupplägg är designat för att bygga muskler och tappa fett. Ingående detaljerad plan med träningsupplägg och balanserade uträknade recept. Detta är för dig som vill köra på egen hand utan coaching men vill ha en beprövad plan att följa.  Detta ingår: - Styrketräningsprogram 4 ggr / vecka  - Cardio 2 ggr / vecka - Räkna ut ditt kaloribehov - 20 uträknade recept  - Video på styrkeövningarna - Detaljerad information hur du ska tänka vid träning för bästa resultat.  (Enkelt att ladda ner e-boken till böcker tex. om du har en iPhone.)

199,00 kr 299,00 kr

45 NYA Recept för att bygga muskler och tappa fett

N Y H E T!!!  Så håller jag formen! Receptboken skickas till din e-postadress som en pdf efter att du skickat en swichbetalning till nummer:  123 437 17 79  Vill du lyckas med dina resultat? Då måste du även lyckas med kosten!  45 Helt nya recept med proteinrika recept med spännande smaker. Utförligt makrosplit och kaloriinnehåll på alla måltider. Boken innehåller frukost- lunch- middag och smoothierecept. Denna receptbok är perfekt för dig som tränar styrketräning och vill äta en proteinrik kost för att se resultatet av din träning. Detta är vad jag själv äter för att hålla mig i form, viktstabil, hormonbalanserande och orka träna hårt året runt. 

99,00 kr 199,00 kr

30 Recept för att bygga muskler och bränna fett.

Receptboken skickas till din e-postadress efter att swishbetalning gjorts till nummer 123 437 17 79  Nya hälsosamma uträknade måltider för enkel och god matlagning i vardagen. Boken innehåller snabba lunch och middagsmåltider med få ingredienser för dig som vill äta hälsosamt, gå ner i vikt och bränna fett.     Denna receptbok är perfekt för dig som tränar styrketräning och vill äta en proteinrik kost för att se resultat av din träning.  Detta är vad jag själv äter för att hålla mig i form året runt!

99,00 kr 199,00 kr

Receptbok Proteinrika Frukostar

Obs! Boken skickas till din e-postadress som en pdf efter att swish betalning gjorts till nummer  123 437 17 79 Lättlagade och goda frukostrecept för att nå dina fitnessmål. Med bilder, kaloriinnehåll samt makrosplit på alla recept. Hitta ny inspiration med mina proteinrika och kalorifattiga generösa måltider. Ät dig mätt, håll formen eller gå ner i vikt.  Om du inte redan gör det, så är det hög tid att du att du börjar tänka på vad du äter! Är ditt mål att forma kroppen, få synliga muskler och mer energi? Ju äldre vi blir desto viktigare blir det att se till att det vi äter innehåller rätt näringsämnen och energimängd. 

99,00 kr 199,00 kr

Recept för att bygga muskler och tappa fett. Erbjudande!

Receptboken skickas till din e-postadress efter att swishbetalning gjorts till nummer 123 437 17 79  Lättlagade och goda recept för att nå dina fitnessmål. Hitta ny inspiration med mina proteinrika och kalorifattiga generösa måltider. Ät dig mätt, håll formen eller gå ner i vikt. Alla recept har bilder, kaloriinnehåll och makrosplit.  Om du inte redan gör det, så är det hög tid att du att du börjar tänka på vad du äter! Är ditt mål att forma kroppen, få synliga muskler och mer energi? Ju äldre vi blir desto viktigare blir det att se till att det vi äter innehåller rätt näringsämnen och energimängd. Du kan bromsa åldrandet med rätt mat och styrketräning.

99,00 kr 199,00 kr

    Jag godkänner samtidigt att Fantastic fitness behåller min e-post för framtida utskick. 
    Du kan när som helst avregistrera dig genom att maila fantasticfitnesssweden@gmail.com