Mitt motto

Jag kan inte förvänta mig resultat för det jobb jag inte lagt ner.  

Det är absolut inte försent att forma om kroppen och bygga muskler efter 40-45. Jag har gjort det själv! Jag har inga speciella förutsättningar mer än någon annan.  Jag har alltid varit missnöjd med min kropp och lagt ner timmar på lika typer av konditionsträning i hopp om att gå ner i vikt och se mer vältränad ut. Varje gång har slutat med hungerattacker och hetsätning på helgerna för att sedan börja om på måndag.

2009 väntade jag mitt första barn och jag gick upp 35 kg.
Under tiden jag var föräldraledig tog jag tag i min kost och började promenera milen varje dag. Jag gick ner allt och lite till och när jag sedan väntade mitt andra barn så var jag mycket striktare och hade en bättre kosthållning men på något sätt så ville min kropp återigen gå upp över 30 kg. Jag började med promenaderna ganska snabbt efter förlossningen men kroppen hade förändrats. Allt var förslappat och jag hade ont i ländryggen, svag i axlar och armar. Jag anmälde mig till en mamma tränare och började hemma med hjälp av kostschema och styrketräning att bygga upp och stärka min kropp inifrån och ut. Jag blev starkare och starkare och endorfinerna och lyckokänslan av att kroppen blev fastare och starkare för varje pass rusade. 

Att förstå hur kost och träning hänger ihop och snabbt gav resultat på både vågen och i spegeln triggade mig till att vilja lära mig mer om min kropp. Jag brinner för hälsa och välmående och har alltid gjort det. Jag tycker alla har rätt till att må bra och få ha en stark kropp som orkar få oss att leva livet fullt ut med det vi vill ta oss an. Inte bara drömma om det!

Men, det finns inga genvägar, du måste investera tid i dig själv. Du måste vara egoistisk och tänka på dig själv i första hand. Det är ingen annan än du som bär ansvaret att se till att du mår bra. I gengäld kommer du få mer energi, en starkare kropp och på köpet bli en inspiration för din familj och vänner till en sundare livsstil.

  • 2017 Vinnare av Fighter Diet Military Challange 2 (USA)
  • 2019 Lic. personlig tränare IntensivePT
    2019 Startade Fantastic fitness Sweden PTOnline  
  • 2020 Lic. kostrådgivare IntensiveKost
  • 2020 Nominerad till årets ambassadör av IntensivePT
  • 2020 Huvudcoach för USA bolaget Fighterdiet
  • 2022 EBP Programdesign via Evidensbaseradpraktik
  • 2023 Startade LLC Vyit Fitness (Online baserat world wide)
  • 2023 Webbutbildning Harvard School (Lose weight and keep it off)