Villkor och föreskrifter

PRISER OCH BETALNING

Alla priser anges inklusive moms. 

Ångerrätt

Du har rätt att ångra dig inom 14 dagar från att du anmälde dig. 

Undantag från ångerrätten: Vid beställning av ett personligt utformat kost- eller träningsprogram så faller dessa under lagen (2005:59) om distansavtal 11§ punkterna 1 och 11. Det innebär att det för dessa produkter eller tjänster ej utgår någon ångerrätt på grund av att de är personligt anpassade eller framtagna.

Rätten att ångra din anmälan eller köp gäller enbart om inte tjänsten börjat användas eller att dina program skapats. 

https://lagen.nu/2005:59#K2P11S1

Meddelande om utövande av ångerrätten ska skickas via mejl till:  fantasticfitnesssweden@gmail.com så snart som möjligt. 

Eventuell inbetalning betalas tillbaka inom 30 dagar. Notera att inte ångerrätten längre gäller om tjänsten har påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke. 

Privat Policy

"När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post." Personuppgifterna sprids inte vidare till tredje part och hanteras i enlighet med GDPR.

LEVERANSER

Leverans av varan sker via e-post efter överenskommen betalning (faktura, swish eller bankinbetalning). 

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida https://ec.europa.eu/odr.

Medicinska förbehåll

Genom att acceptera dessa villkor förklarar du dig införstådd med följande:

Utnyttjande av våra tjänster innebär att du själv tar ansvar för att du är fysiskt och psykiskt lämpad för att delta. Vi rekommenderar att du konsulterar läkare om du har några skador eller smärtor i kroppen. Vi har inte medicinsk kompetens att bedöma skador och sjukdomar och om de innebär eventuella risker och begränsningar för dig.
Våra kost- och träningsprogram är utformade efter vår bästa förmåga, men vi kan inte hållas ansvariga för det fall att du skadar dig eller inte tål den mat som vi föreslår. Om en övning känns fel eller gör ont måste du genast upphöra med övningen och utan dröjsmål meddela detta. All användning av våra tjänster är helt på egen risk!

Upphovsrätt

Allt material, program, text, layout och bilder du får tillgång till på vår sajt har vi laglig upphovsrätt till. Det är alltså ett lagbrott att kopiera material och lägga ut det på sociala medier eller på annat sätt dela med dig till någon annan.