Hur går det till

Steg för steg med
Fantastic Fitness
PT Online

Frågeformulär – När du har bestämt dig för vilket paket du vill köra och skickat in din ansökan så kommer du att få ett frågeformulär av mig. Där får du svara på lite frågor om din nuvarande status för träning och kost och vad ditt mål är.
Detta för att jag ska kunna skapa ett personligt upplägg med dina bästa förutsättningar för att få de resultat du önskar.

Allt i en App – Du kommer efter betalning få tillgång till min app där ditt upplägg kommer att finnas. Här kommer du kunna följa dina resultat och chatta med mig om allt som rör din träning och kost. Du kommer ha tillgång till hundratals hälsosamma recept för att nå dina mål.

Träningsglädje – Träning ska vara kul och ge resultat för det jobb man lägger ner. Du får ett resultatinriktat träningsupplägg anpassat för ditt liv. Du bestämmer hur många dagar i veckan du kan träna, samt hur lång tid du har till varje pass.

För att hålla motivationen uppe och träningsglädjen på topp så skapar jag ett nytt upplägg ungefär var fjärde vecka beroende på din utveckling.

Kost – För att ett kostschema ska funka så måste man äta det man gillar! Du får ett individanpassat kostschema efter dina mål och förutsättningar. Jag skapar alltifrån extremt strikta kostscheman till mer balanserat kostschema, med utrymme för livets njutningar.

Vilket du än föredrar, så är det alltid med resultat i fokus. Jag tror inte på förbud men jag tror på att man bör ha en kontrollerad kosthållning för att få bra resultat. Därför jobbar jag också med mindset och strategier runt kosten.

Träna på Gym eller Hemma – Du får ett anpassat upplägg efter de förutsättningar som du har. Resultatinriktad träning med fokus på dina målsättningar.

Formcheck – Du kan närsomhelst skicka mig videos när du vill ha min feedback på din form och teknik.